Kajuitbed Pedro - wit

€ 195,00

Niet leverbaar - Uit collectie

Wit kajuitbed Pedro, gemaakt van spaanplaat, inclusief bedlade.

Lengte 203 cm
Breedte / Diepte 95 cm
Hoogte 51 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 19,20
€ 364,80

Productinformatie

Het witte eenpersoonsbed Pedro kan je dankzij zijn eenvoudige design integreren in elke kinderkamer. De afgeronde hoeken maken het bed extra kindvriendelijk. Van de bedlade onderaan (L195,4 x B90 x H14,1 cm) maak je er in een handomdraai een tweede slaapplaats van door er eenvoudigweg een matras in te plaatsen! Kinderbed Pedro is gemaakt van spaanplaat en is ook beschikbaar in andere kleuren.


Dit bed is geschikt voor een matras en een lattenbodem van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we je de Comfort matras en de rollattenbodem Juan aan, die je eveneens op onze site kan aankopen voor een zacht prijsje. Wil je de bedlade gebruiken als logeerbed, dan heb je nog een extra rollattenbodem nodig.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 90kg
Matrasbodem inbegrepen Nee
Geschikt voor matras 90 x 200cm
SKU-Emob FMD800-004
Merk FMD
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 46
Reviews
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Ik heb twee matrassen van 90X200 en hoog 16cm en hoog 13cm. Kan ik deze gebruiken voor op dit bed? Zijn er wieltjes aan de lade/schuif?

Het bed is geschikt voor een matras van 90x200 cm, de dikte maakt niet uit. De lade is geschikt voor een lattenbodem en matras van 90x190 cm. Om de lade nog gemakkelijk dicht te krijgen raden we aan om een maximale dikte van 10-11 cm te nemen. De lade heeft wieltjes.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top