Kapstok Tosun - wit/eik

Kapstok Tosun met opbergplank, kledingroede en 4 jashaken. Het meubel is gemaakt uit gelamineerde spaanplaat in wit met afwerking in eikdecor. 
€ 109,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De Tosun-collectie in wit met accenten in eikdecor zorgt voor een moderne, maar natuurlijk warme look in jouw inkomhal. Deze mooi ogende, maar tegelijkertijd ruimtebesparende oplossing past in zowat elke woning. De veelzijdige kapstok biedt nogal wat mogelijkheden om je kleding en accessoires een plekje te geven. Het volledige meubel bestaat uit een opbergplank met daaronder een kledingroede en vier praktische jashaken

Ontdek de rest van deze Tosun-collectie en andere Germania-reeksen op onze website! 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Hout/look Sonoma Eik
Opties Met hoedenplank, Met roede
Merk Germania
SKU-Emob GM3193-178
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 8.84
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top