Kapstokpaneel Molde - wit/eik

Kapstok Molde, hoofzakelijk in eikdecor met opvallende witte details. Meubel gemaakt uit spaanplaat en thermogevormde MDF, afgewerkt met een laagje melamine. 
€ 139,00

3 tot 4 weken

Lengte 39 cm
Breedte / Diepte 30 cm
Hoogte 195 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

De Molde-reeks van Germania geeft aan je inkomhal een nieuw, gezellig elan. De combinatie van het eikdecor met opvallende witte vlakken is niet alledaags, maar daarom niet minder geslaagd. Het meubel is hoofdzakelijk samengesteld uit spaanplaat en thermogevormde MDF en is voorzien van een metalen kledingstang, twee jashaken en een hoedenplank. De stevige ABS-randen en de coating van melaminehars maken het meubel af! Ontdek de rest van deze reeks en ook de andere collecties van Germania bij Emob. 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Samenstelling geen
Hout/look Eik
Opties Met hoedenplank, Met roede
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM3968-542
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal Melamine, MDF, Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 13.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top