Keukenkast Aristide 90cm met 2 deuren & 1 lade - wit

Multifunctionele keukenkast Aristide, gemaakt uit hoofdzakelijk witte spaanplaat en uitgerust met een open opbergvak, 2 deuren en 1 lade. Afgewerkt met een laagje melamine. 

€ 149,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Deze multifunctionele maar minimalistische Aristide-keukenkast biedt je tal van mogelijkheden. Allereerst geeft de kleurencombinatie een frisse toets aan je keuken of eetkamer. De spaanplaat in wit, met een opberglade in een licht Jackson eikdecor contrasteert op een originele manier met het donkerkleurige binnenwerk en poten. De ABS-handvaten zijn dan weer zwart. In het ruime open opbergvak kan je eenvoudig een magnetron plaatsen en bijvoorbeeld glazen uitstallen. Op de twee legplanken achter de beide draaideuren kan je kommen, borden en ander serviesgoed opbergen. Ook in de lade vind je opbergplek voor je bestek. Ontdek ook de andere kasten van deze Aristide-reeks bij Emob! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
Afwerking Melamine
Merk Parisot
SKU-Emob PA803350
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 36.6
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top