Keukenkast Cesar voor magnetron - wit

€ 185,00

Binnenkort leverbaar

Witte keukenkast Cesar met o.a. 4 legplanken, 2 laden en 3 deuren. Gemaakt van spaanplaat.

Productinformatie

Een keukenkast waar je je microgolfoven, koffiezetapparaat en een groot deel van je keukenspullen in kwijt kan? Daar hoef je dankzij de Cesar-collectie niet langer achter te zoeken! Deze keukenkast beschikt over heel wat opbergmogelijkheden waaronder 6 open vakken met verschillende afmetingen, 2 laden, een opbergruimte met dubbele deur en een opbergruimte met deur en legplank.

Keukenkast Cesar is gemaakt van spaanplaat. Deze versie is helemaal wit. Je vindt op onze site ook andere kleurencombinaties.

Meer informatie
Opties Met wielen
Merk TemaHome
SKU-Emob SY8036X2121A80
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 48.6
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Zijn de kasten bouwpakketten of is het een kant en klare kast?

Dit wordt als bouwpakket geleverd. 

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top