Keukenkast Cesar voor magnetron - wit/rood

€ 185,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Keukenkast Cesar met o.a. 4 legplanken, 2 rode laden en 3 rode deuren. Gemaakt van spaanplaat.

Productinformatie

Een keukenkast waar je je microgolfoven, koffiezetapparaat en een groot deel van je keukenspullen in kwijt kan? Daar hoef je dankzij de Cesar-collectie niet langer achter te zoeken! Deze keukenkast beschikt over heel wat opbergmogelijkheden waaronder 6 open vakken met verschillende afmetingen, 2 laden, een opbergruimte met dubbele deur en een opbergruimte met deur en legplank.

Keukenkast Cesar is gemaakt van spaanplaat. De deuren en laden kregen een rode kleur. Je vind op onze site ook andere kleurencombinaties.

Meer informatie
Opties Met wielen
SKU-Emob SY8036X2179A80
Merk TemaHome
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit, Rood
Totaal Gewicht kg 48.6
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Heb je de Caesar ook in taupe kleur?

Dit kastje is helaas niet beschikbaar in het taupe.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top