Keukentafel Andres- zwart/eik

Keukentafel Andres met gemelamineerd tafelblad in eikdecor en zwarte poten. Gemaakt van spaanplaat. Geschikt voor 2 tot 3 personen.

€ 115,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 120 cm
Breedte / Diepte 67 cm
Hoogte 76 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Keukentafel Andres heeft een lengte van 120 cm en is daarmee perfect geschikt voor een studio of een kleine keuken. De tafel is geschikt voor 2 tot 3 personen. 

Deze keukentafel is gemaakt van spaanplaat. De zwarte poten en het tafelblad in eikdecor vormen een warme, moderne combinatie. Het tafelblad is afgewerkt met een laagje melamine waardoor er al eens gemorst mag worden zonder dat je je zorgen moet maken over jouw tafel.

Meer informatie
Hout/look Eik
Vorm Rechthoek
Aantal personen 2 personen
Afwerking Melamine
SKU-Emob PA0403TARE
Merk Parisot
Kleur Bruin, Zwart
Materiaal Spaanplaat
Stijl Modern
Totaal Gewicht kg 31
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top