Kajuitbed Pedro - eik

€ 199,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Kajuitbed Pedro met eikenhouten look, gemaakt van spaanplaat, inclusief bedlade.

Lengte 203 cm
Breedte / Diepte 95 cm
Hoogte 51 cm
Montagehandleiding Download
Combinaties
=
Korting € 17,40
€ 330,60

Productinformatie

Het eenpersoonsbed Pedro met eikenhouten look kan je dankzij zijn eenvoudige design integreren in elke kinderkamer. De afgeronde hoeken maken het bed extra kindvriendelijk. Van de bedlade onderaan (L195,4 x B90 x H14,1 cm) maak je er in een handomdraai een tweede slaapplaats van door er eenvoudigweg een matras in te plaatsen! Het kinderbed Pedro is gemaakt van spaanplaat en is ook beschikbaar in andere kleuren.

Dit bed is geschikt voor een matras en een lattenbodem van 90 x 200 cm. Hiervoor raden we je de Comfort matras en de rollattenbodem Juan aan, die je eveneens op onze site kan aankopen voor een zacht prijsje. Wil je de bedlade gebruiken als logeerbed, dan heb je nog een extra rollattenbodem nodig.

Meer informatie
Geschikt voor matras 90 x 200cm
Hout/look Eik
Matrasbodem inbegrepen Nee
Belastbaar gewicht 90kg
Merk FMD
SKU-Emob FMD800-004-1
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 45.99
Merkeninformatie

Over FMD

FMD is een Duits merk dat al drie decennia lang hoogwaardige meubelen voor binnenshuis produceert en door de jaren heen uitgegroeid is tot een internationale speler. Achter het merk staat een gemotiveerd team dat de strengste kwaliteitsnormen hoog in het vaandel draagt. Je merkt meteen hoe eenvoudig de meubelen te monteren zijn dankzij gebruiksvriendelijke handleidingen waarin alles stap voor stap staat uitgelegd aan de hand van gedetailleerde tekeningen. FMD zet zich bovendien in voor duurzaamheid, zo is al het gebruikte hout PEFC-gecertificeerd.
Productvragen
Hebben jullie dit bed ook in de kleur wit?

Dit bed is ook beschikbaar in het wit. Je vindt het via deze link: https://www.emob.nl/kinderbed-pedro-wit-nl-nl-FMD800-004

Verkopen jullie bed pedro ook in het wit?

Dit bed is helaas niet verkrijgbaar in het wit.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top