Opbergboxen

Toffe opbergboxen zijn onmisbaar in elke kinderkamer. Ze fleuren de ruimte op en zorgen ervoor dat alle kinderspullen en speelgoed netjes opgeborgen zijn. Kies hier een opbergbox in het favoriete thema van je kleine schat!

Asc

2 producten

 1. Opberger Paw Patrol
  Opberger Paw Patrol

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 15,20 Normale prijs € 19,00
 2. Opberger Minions
  Opberger Minions

  1 - 2 dagen

  Aanbiedingsprijs € 31,20 Normale prijs € 39,00
Asc

2 producten

Opbergboxen voor een opgeruimde woning

Heeft je kind ook de onhebbelijke gewoonte om speelgoed en boekjes rond te laten slingeren? Kan je de keren dat je bijna over een rondslingerend speeltje bent gestruikeld ook niet meer op je 2 handen tellen? Ban deze scenario’s voorgoed naar het verleden met de hulp van onze leuke opbergboxen voor kinderen! Deze zijn verkrijgbaar in heel wat verschillende formaten en afmetingen, zodat je zeker eentje vindt die je perfect kan integreren in de kinderkamer van je kleine kapoen.

Opruimen in stijl

Opruimen, het woord ontketent vaak een heuse strijd tussen ouders en kind. Met een opbergbox in het favoriete thema van je zoon of dochter vormt opruimen niet langer een probleem. Het wordt gewoon een onderdeel van het speeluurtje of –namiddag van je oogappel. Zeg nu zelf: als jij kan kiezen tussen je spullen opbergen in een saaie witte bak of een kleurrijke, originele opbergbox, dan is de keuze ook snel gemaakt, niet? Onze opbergboxen voor kinderen zijn bovendien ook heel compact en nemen dus een minimum aan plaats in. Is alles netjes opgeruimd? Dan sluit je de box netjes af met het deksel. Dit deksel is trouwens gevuld met een zachte mousse, waardoor je de opbergbox ook als poef kan gebruiken.

Ruime keuze aan opbergboxen

Onze opbergboxen zijn beschikbaar in diverse afmetingen en thema’s. Je vindt hier dus de geschikte box voor zowel jongens als meisjes. Ga je voor typische jongensthema’s als FrozenPaw Patrol of Cars? Of is jouw dochter een echt meisje-meisje en gaat ze helemaal overstag voor roze en de Disney prinsessen? Je kan natuurlijk ook kiezen voor genderneutrale thema’s als Winnie de Poeh. Had je trouwens al gemerkt dat je al onze opbergboxen ook kan opplooien? Zo kan je ze gemakkelijk wegbergen als je ze niet nodig hebt.

Zoek je een iets steviger opbergmeubel om de spulletjes van je kleintje in op te bergen? In ons ruime assortiment vind je ook kinderbankjes en speelgoedkisten! Snuister gerust even door ons assortiment en kies de opbergoplossing die het best bij jou past. 

Heb je vragen of wens je meer informatie over een bepaalde opbergbox? We staan elke weekdag klaar om je met al je vragen verder te helpen!

To Top