Kajuitbedden

Kajuitbedden combineren heel wat functies in 1 meubel. Naast een comfortabele slaapplaats biedt een kajuitbed je ook extra opbergruimte. Daarnaast kan het in de kinderkamer ook gebruikt worden als bank, ideaal voor hippe tieners! Ontdek ons ruime assortiment bedbanken en maak je keuze.

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Kajuitbedden met handige opbergruimte

Een kajuitbed combineert het genot van heerlijk slapen met het gemak van extra opbergruimte. Deze mooie kinderbedden bezorgen de slaapkamers van jouw kids een trendy uitstraling. De opbergvakken en -laden van dit bed bieden extra mogelijkheden. Zo hebben sommige modellen een extra grote lade waarin een matras past. Als er een vriendje op bezoek komt, kan je deze dan gebruiken als logeerbed. Of je kan er al je beddengoed in kwijt. Andere modellen beschikken over kleinere laden waarin boeken, speelgoed en persoonlijke spullen gemakkelijk opgeborgen kunnen worden. 

Heel wat toppers in ons aanbod

Uniek in ons assortiment is de bedbank Robin. Dit wit gelakte kinderbed uit MDF beschikt over 2 opbergladen en 1 bedlade. Alles in één dus! In dit bed kan je zelfs als volwassene comfortabel slapen. Het zou zelfs het perfecte bed voor de logeerkamer kunnen zijn. Ook van de populaire reeks Bonny kinderbedden is een fleurig kajuitbed beschikbaar. Kies je favoriete exemplaar uit de verschillende kleuren. Bekijk zeker ook de originele collectie Milan. Hier kan je bijvoorbeeld kiezen voor een bed bank met een witte of antraciet look, met of zonder opbergladen, met of zonder bedhekje… En had je kajuitbed Denver al gespot? Dit is het bed bij uitstek voor kleine tienerkamers. Met dit meubel haal je immers een comfortabel bed én een ruim bureau in huis. En het beste van al? Je hoeft je bureau niet eens op te ruimen om van je bureau opnieuw een bed te maken, in tegenstelling tot bijvoorbeeld halfhoogslapers met bureau. Ideaal, toch?

Waarom nog wachten om een kajuitbed te kopen?

Je merkt het, een kajuitbed is ontzettend praktisch in elke kinderkamer. Waarom zou je dus nog twijfelen om er eentje te bestellen? Voor de levertijd hoef je het alvast niet te laten. De meeste bedbanken zijn bij ons in voorraad en direct beschikbaar. Daarnaast zijn al onze kajuitbedden heel scherp geprijsd! Snuister gerust in ons aanbod en kies je favoriete kinderbed. Als je bij ons bestelt, krijg je jouw bestelling al binnen enkele werkdagen thuis én op afspraak geleverd. Heb je nog twijfels of vragen? Aarzel dan niet om ons te contacteren via chat, telefoon of mail. Onze klantendienst helpt je met veel plezier verder!

Een kajuitbed combineert het genot van heerlijk slapen met het gemak van extra opbergruimte. Deze mooie kinderbedden bezorgen de slaapkamers van jouw kids een trendy uitstraling. De opbergvakken en -laden van dit bed bieden extra mogelijkheden. Zo hebben sommige modellen een extra grote lade waarin een matras past. Als er een vriendje op bezoek komt, kan je deze dan gebruiken als logeerbed. Of je kan er al je beddengoed in kwijt. Andere modellen beschikken over kleinere laden waarin boeken,