Kinderboxsprings

Moderne kinderboxsprings

Uniek in het gamma van Emob: kwalitatieve boxsprings voor kinderen. Verwen je kind met een optimaal slaapcomfort dankzij de duurzame springveren in dit type kinderbed. Je kids voelen zich gegarandeerd een grote meneer of mevrouw in hun charmante en comfortabele boxspring!

Exclusief bij Emob

Sommige van onze kinderboxsprings worden door Emob ontworpen en zijn dus exclusief in onze shop verkrijgbaar. De bedden zijn volledig aangepast en ontworpen aan de noden en de wensen van je kind. Op het kader van het bed past een kindermatras van 90x200cm. We raden hiervoor een iets dikkere matras aan (viscotherapie, air actif of sainergy), zodat de specifieke kwaliteiten van de springveren volledig benut worden.

Combineer dit bed met je favoriete kamer!

Bestel nu een boxspring voor je kinderen en ontvang je nieuwe bed binnen enkele dagen bij jou thuis. De verzendkosten houden we bovendien zo laag mogelijk. Ben je nog op zoek naar andere slaapkamermeubelen om de kinderkamer in te richten? Onze kinderboxsprings zijn gemakkelijk te combineren met één van de kinderkamers op onze site. Bekijk zeker eens de complete kinderkamer Robin. De witte meubelen van deze serie passen perfect samen met de strakke stijl van onze kinderboxsprings. De perfecte combinatie gevonden? Maak dan nu je kind trots met een tijdloze jeugdkamer van Emob!