Muurstickers kinderkamer

Muurstickers zijn een handige en voordelige manier om de kinderkamer te decoreren. Hier kan je je kind vrij spel geven in de keuze van de muurstickers. Geen enkel thema is te gek!

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Muurstickers: gebruiksvriendelijke kinderkamerdecoratie

Emob, specialist in de verkoop van kinderkamers en kinderdecoratie, biedt een ruime collectie stickers aan waarmee je jouw kinderkamer de perfecte finishing touch geeft. Kinderen brengen veel tijd door op hun kamer waardoor het belangrijk is om deze op een aangename en fantasierijke manier in te richten. Met de muurstickers van Roommates en Walltastic versier je de muren samen met je kind in een mum van tijd.

Muurstickers zijn met voorsprong de meest kindvriendelijke en gemakkelijkste optie om je kamers te versieren. Hangt iemand een sticker schuin of op een foute plaats, dan kan je deze probleemloos weer aftrekken en opnieuw plakken zonder dat dit de muren beschadigt of de sticker aan kwaliteit inboet. Later, als je kind de bestickering beu is, kan je deze verwijderen zonder dat er sporen op de muren achterblijven. Je kan de muurdecoratie ook op andere oppervlakken aanbrengen zoals deuren, kindermeubels en zelfs ramen.

Voor elk wat wils!

Overtuigd om voor muurstickers te gaan? Dan rest enkel nog de lastige opgave om uit het ruime aanbod te kiezen... Is je kind gek op dieren? Dan zijn de vissen of jungle stickers een uitstekend idee. Droomt jouw dochter van een prinsessenleven? Dan is een muursticker in de vorm van een prinsessenkasteel de logische eerste stap. Wil jouw zoon astronaut worden? Laat hem dan alvast met alle planeten kennismaken. Naast deze (en nog veel meer) fantasierijke stickers wordt het gamma vervolledigd met letters-, cijfers- en woordstickers. Op die manier leert jouw kind spelenderwijs schrijven, spellen en tellen.

Vandaag bestellen = overmorgen plakken

De muurstickers van Emob zijn doorgaans op voorraad en worden binnen enkele werkdagen bij je thuis afgeleverd. Waarom nog twijfelen? Bestel vandaag je muurstickers en geef jouw kinderkamer snel een nieuwe look.