Nachtkastjes kinderkamer

Nachtkastjes zijn niet alleen decoratief maar ook ontzettend praktisch. Dankzij dit kleine opbergmeubel heeft jouw kleine spruit alles dicht bij de hand: zijn nachtlampje, pyjama en eventueel een glaasje water. Met welk nachtkastje vrolijk jij de kinderkamer op?

Nachtkastjes kinderkamer: meubels met net dat tikkeltje extra

Comfort en kwaliteit zijn één van de belangrijkste factoren in de keuze van een kinderkamer. Naast kinderbed is het nachtkastje een onmisbaar meubel: enerzijds dient het als decoratie, maar anderzijds ook als opbergmeubel. Ons aanbod bestaat uit verschillende modellen voor meisjes en jongens, voor zowel echte prinsessen als stoere racepiloten. Je kan kiezen voor een nachtkastje in een kinderthema of voor een tijdloos bedtafeltje in wit of houtdecor. Sommige kastjes zijn uitgerust met een of meerdere laden en/of een deurtje, zodat je ook gemakkelijk enkele spulletjes kan opbergen. Kortom, je vindt hier gegarandeerd een nachttafel die de persoonlijkheid van jouw kind benadrukt. Ze zijn daarnaast verfijnd en origineel afgewerkt. Plaats er eventueel een lees- of nachtlampje op, zodat jouw kapoen nog wat kan lezen voor het slapengaan. Al onze meubelen zijn bovendien 100% veilig voor kinderen en duurzaam. 

Van nachtkastje tot volledige kinderkamer

Emob heeft een uitgebreid gamma aan kwalitatieve nachtkastjes. Daarnaast maken de meeste modellen deel uit van een complete kinderkamer. Aarzel dus niet om de volledige reeks te bekijken als je nog bijhorende meubelen nodig hebt. Leuk om te weten: als je hier de kinderkamer voor jouw zoon of dochter samenstelt, krijg je leuke bundelkorting! Bovendien hebben we ook bijna alle kinderkamermeubels op voorraad, zodat jouw kind niet lang hoeft te wachten op die gloednieuwe kamer!

Accessoires bij nachtkastjes voor de kinderkamer

Een nachtkastje hoeft daar niet zomaar te staan. Nee, ook dit meubeltje kan je gemakkelijk wat extra aankleden met de juiste decoratie. Een nachtlampje is vaak onontbeerlijk in de kinderkamer, maar ook een leuke kinderwekker vrolijkt het nachtkastje op en bewijst bovendien ook nog eens zijn nut. Heeft jouw nachtkastje een open opbergvak? Ideaal voor mandjes! Snuister rustig rond in onze webshop en selecteer jouw favoriete accessoires!