Zitzakken

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Pagina:
  1. 1
  2. 2

Zitzak online bestellen?

Een zitzak is de perfecte oplossing om na een lange schooldag even tot rust te komen, te relaxen, te genieten of misschien zelfs al je zorgen en stress te vergeten. Het is daarnaast een origineel alternatief voor een gewone stoel of bankstel, waarmee je ongetwijfeld een statement maakt. Maar hij is natuurlijk ook gewoon supercomfortabel!

Zitzakken in alle maten en kleuren

Ons assortiment zitzakken bestaat uit heel wat verschillende kleuren en soorten: we hebben zitzakken met rugleuning, zonder rugleuning of modellen die speciaal gemaakt zijn voor outdoor bijvoorbeeld. Bepaalde kussens kunnen gewoon rechtop geplaatst worden, maar sommige kunnen ook gewoon languit op de vloer gelegd worden. Daarnaast vind je bij Emob ook exemplaren in leuke kinderthema’s, zoals Mickey Mouse, piraatjes of doodskopjes. Er zit er dus zeker eentje tussen dat bij jou past!

Vul met een zitzak de lege plekjes op in de kamer

In heel wat kinderkamers vinden we vaak wel een hoekje dat leeg blijft of waar we niet meteen raad mee weten. Een kinderkledingkast? Zo veel plaats is er jammer genoeg niet. Een extra stoel? Dat oogt ook maar vreemd. Een zitzak is dan de ideale oplossing! Door de grote keuze aan kleuren vind je ongetwijfeld een zitzak die perfect in de stijl van de kamer past. Zo zorg je voor een extra decoratief element dat bovendien ook nog eens nuttig en leuk is!

Ontdek snel welke zitzak aan jouw voorkeuren voldoet. Veel shopplezier!