Kledingkast Danz 2 deuren laag - wit

Lage 2-deurskleerkast Danz met 4 legplanken en 2 laden, gemaakt van massief dennenhout.

€ 559,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 116 cm
Breedte / Diepte 57 cm
Hoogte 140 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Een slaapkamer met klassieke uitstraling die tegelijkertijd licht en luchtig is? Dan moet je zeker de slaapkamerserie Danz ontdekken! De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van massief dennenhout. Subtiele details zoals de metalen ringetjes die dienen als handvaten en de brede lijnen zorgen voor een klassieke toets, terwijl de witte kleur het geheel luchtig houdt.

Deze lage 2-deurskleerkast (140cm) is onmisbaar in elke slaapkamer die beperkt is in de hoogte. Achter elke deur vind je 2 legplanken. De deuren sluiten met magneten. Onderaan beschik je over 2 laden die je gemakkelijk kan openen en sluiten dankzij de metalen ladegeleiders.

Kledingkast Danz is ook beschikbaar in een 2 hogere versies. Je ontdekt ze ook op onze site.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren, 2 lades
SKU-Emob IL20900133
Merk Interlink
Stijl Klassiek
Materiaal Massief hout
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 74
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top