Kledingkast Eliana

€ 609,00

6 - 8 weken

2-deurskledingkast Eliana met leg- en hanggedeelte en 5 smalle, open vakjes. Gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van naturel lichte eik.

Lengte 59 cm
Breedte / Diepte 131 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kinderkamer Eliana is een tijdloze kamer die de volledige kinder- en tienertijd van je zoon of dochter meegaat. Alle meubelen van collectie Eliana zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van naturel lichte eik.

Deze 2-deurskledingkast bestaat enerzijds uit een gedeelte met legplanken en anderzijds uit een hanggedeelte. Het midden is open en bestaat uit 5 smalle, open vakjes. In totaal bevat deze kledingkast 1 roede en 9 legplanken. We vermoeden dat de volledige kledingcollectie van je zoon of dochter hier wel in past!

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTG75173
Merk Gami
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 114.3
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top