Kledingkast Hamsik 270cm met 3 deuren - old style/beton

Ruime 3-deurs kledingkast Hamsik, gemaakt uit spaanplaat in een decor van old style en betonoxide. (passepartout niet inbegrepen)

€ 575,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 270 cm
Breedte / Diepte 63 cm
Hoogte 210 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze kanjer van een kledingkast met 3 deuren vult je kamer en schept een setting die de kruising vormt van industrieel en vintage. Achter de zwevende schuifdeuren zijn drie even grote elementen voorzien, die elk zijn uitgerust met een legplank een een kledingstang. Het Hamsik-meubel is opgebouwd uit spaanplaat, dat overtrokken is met een decorfolie in een ruwe en donkere houtstructuur. Samen met de antracietkleur van het betonoxidedecor zorgt dit voor een unieke combinatie in je slaapkamer! Ontdek ook de rest van deze Hamsik-reeks en andere reeksen op onze website. 

Opgelet: kast wordt verkocht zonder passepartout (rand rond de kast).

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Samenstelling 3 deuren
SKU-Emob BGPP-58-382-X8
Merk Emob
Stijl Industrieel, Vintage
Materiaal Spaanplaat
Kleur Bruin, Grijs
Totaal Gewicht kg 188
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top