Kledingkast Malika

3-deurskledingkast Malika, gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van wit kastanjehout. Bevat een kledingroede, 3 legplanken en een spiegel.

€ 589,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 58 cm
Breedte / Diepte 126 cm
Hoogte 201 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met kinderkamer Malika kan jouw dochter slapen in een echte meisjeskamer zonder dat het geheel al te girly aandoet. Deze 3-deurskledingkast biedt plaats aan al de outfits van jouw oogappel. Achter de dubbele deur vind je een kledingroede terwijl je achter de laatste deur over 3 legplanken beschikt. Onderaan is de kast ook nog eens uitgerust met een lade. Deze kreeg een grafische print en de handgrepen zijn gemaakt van wit porselein met een oudbronzen detail. De middelste spiegel is over de volledige lengte voorzien van een spiegel.

Deze kast is gemaakt van spaanplaat met een decoratieve imitatieprint van wit kastanjehout. De poten zijn gemaakt van onbewerkt beukenhout. 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 3 deuren
Opties Met spiegel
Merk Gami
SKU-Emob GTG71180
Kleur Beige
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 97.2
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top