Kledingkast Mona 167cm met 3 deuren & spiegel - gebleekte helvezia eik

€ 875,00

3 - 4 weken

Kledingkast Mona met gebleekt helvezia eikdecor, 3 deuren (+ spiegel) en 2 lades.

Productinformatie

Richt je slaapkamer in met meubelen uit de Mona collectie en creëer een kamer met landelijke uitstraling waar je volledig tot rust komt. De meubelen van Frans fabricaat zijn gemaakt van vezelplaat met een gebleekt helvezia eikdecor/betonlook.

Deze kledingkast heeft 3 deuren (waarvan 1 spiegeldeur) en 2 lades die uitgerust zijn met een softclose systeem. De handgrepen van de deuren en lades zijn uit metaal met een oude finish. Achter de enkele deur vind je 4 legplanken, achter de dubbelde deur een roede om kledij aan te hangen.

Meer informatie
Hout/look Eik
Opties Met spiegel
Samenstelling 2 lades, 3 deuren
Type deur Draaideur, Spiegeldeur
SKU-Emob GTH2N180
Merk Gami
Stijl Landelijk
Kleur Beige
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 140.9
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top