Kledingkast Morris 106cm met 2 deuren - gebleekte helvezia eik

2-deurskledingkast Morris met kledingroede, 1 grote en 3 smallere legplanken. Gemaakt van spaanplaat met imitatieprint van gebleekte helvezia eik.

€ 625,00

3 tot 4 weken

Lengte 59 cm
Breedte / Diepte 106 cm
Hoogte 201 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Investeer in een kinderkamer waarin je kind zijn volledige jeugd kan slapen, zoals kinderkamer Morris. De meubelen van deze collectie hebben een tijdloos design en gaan daardoor jarenlang mee. Ze zijn gemaakt van spaanplaat met een papieren imitatieprint van gebleekte helvezia eik.
Naast een kwalitatief bed is ook een kledingkast onmisbaar in de kinderkamer. Dit exemplaar met 2 deuren bevat een legplank over de hele lengte van de kast, een kledingroede en 3 smallere legplanken. Met deze praktische kledingkast heeft jouw zoon of dochter geen geldig excuus meer voor rondslingerende kleren!
Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren
Hout/look Eik
SKU-Emob GTG87173
Merk Gami
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Beige
Totaal Gewicht kg 86.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top