Kledingkast Paslack 240cm met 2 deuren - oude eik/beton

Kledingkast Paslack met 2 schuifdeuren, gemaakt uit spaanplaat in een decor van oude eik en betonoxide. 

€ 479,00

4 tot 5 weken

Lengte 240 cm
Breedte / Diepte 60 cm
Hoogte 210 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze robuuste schuifdeurkast van 240cm is gemaakt in een uitvoering die het midden houdt tussen een moderne en industriële stijl. Het belangrijkste aspect van de kast is echter de uitvoerige ruimte die binnenin beschikbaar blijkt te zijn. Want naast twee kledingroedes is er ook op de twee legplanken heel wat plaats om je favoriete kledij een plek te geven. De twee grote vakken worden binnen gescheiden door een tussenwand. Zo blijft het ondanks zijn volume toch een overzichtelijk meubel om in je dressing of slaapkamer in te zetten. 

De kast is gemaakt uit spaanplaat, in een decor van oude eik en betonoxide. Met deze kast heb je ontzettend veel meubel voor je geld! 

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Samenstelling 2 deuren
Hout/look Eik, Oude Eik, Beton
SKU-Emob BGPP-58-711-R9
Merk Emob
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Kleur Bruin, Betonlook
Totaal Gewicht kg 161
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top