Kledingkast Paslack 270cm met 2 deuren - Artisan eik/beton

Kledingkast Paslack met 2 schuifdeuren, gemaakt uit spaanplaat in een decor van Artisan eik en betonoxide. 

€ 479,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 270 cm
Breedte / Diepte 60 cm
Hoogte 210 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Deze robuuste schuifdeurkast van 270cm is gemaakt in een uitvoering die het midden houdt tussen een moderne en industriële stijl. Het belangrijkste aspect van de kast is echter de uitvoerige ruimte die binnenin beschikbaar blijkt te zijn. Want naast drie kledingroedes is er ook op de drie legplanken heel wat plaats om je favoriete kledij een plek te geven. De drie grote vakken worden binnen gescheiden door een tussenwand. Zo blijft het ondanks zijn volume toch een overzichtelijk meubel om in je dressing of slaapkamer in te zetten. 

Het meubel is gemaakt uit spaanplaat, in een decor van oude eik en betonoxide. Met deze kast heb je ontzettend veel meubel voor je geld! 


Opmerking: de 'Passepartout' rond de kast is niet inbegrepen, maar kan je wel afzonderlijk op onze website aankopen. 

Meer informatie
Type deur Schuifdeur
Hout/look Eik, Oude Eik, Beton
Samenstelling 3 deuren
Merk Emob
SKU-Emob BGPP-58-710-R9
Kleur Bruin, Betonlook
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal MDF, Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 189
Reviews
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top