Kledingkast Ramund hoog met 2 deuren & 2 lades - wit

Kledingkast Ramund met 2 hoge draaideuren en 2 lades onderaan, in wit gelakte MDF. (hoge versie)

€ 259,00

3 tot 4 weken

Lengte 57 cm
Breedte / Diepte 88 cm
Hoogte 185 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kledingkast Ramund, uitgerust met twee grote deurkasten en twee lades, die elk voorzien zijn van één of meerdere ronde handgrepen. De kast rust op vier uiterst stevige, ronde poten. 

Onze Ramund-collectie in wit is een lust voor het oog voor wie dol is op klassieke meubels in een hedendaags jasje. De meubels werden stuk voor stuk vervaardigd in hoogwaardige MDF. De witte lak zet het kwaliteitsvolle meubel uitstekend in de verf. Door de praktische indeling van de Ramund-kledingkast heb je vast en zeker voldoende plaats om al je kleren weg te bergen. Ontdek hier ons aanbod in de Ramund-collectie! 

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 2 deuren, 2 lades
Afwerking Lak
SKU-Emob ST3023160050000F
Merk Steens
Stijl Klassiek
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 56
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top