Kledingkast Ramund met 2 deuren - wit

Kledingkast Ramund met 2 hoge draaideuren, in wit gelakte MDF. 

€ 239,00

3 tot 4 weken

Lengte 57 cm
Breedte / Diepte 88 cm
Hoogte 185 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kledingkast Ramund, uitgerust met twee grote deurkasten, die elk voorzien zijn van een ronde handgreep. Aan de binnenkant vind je een ruime legplank en een kledingroede over de volledige breedte van het meubel. De kast rust op vier uiterst stevige, ronde poten. 

Onze Ramund-collectie in wit is een lust voor het oog voor wie dol is op klassieke meubels in een hedendaags jasje. De meubels werden stuk voor stuk vervaardigd in hoogwaardige MDF. De witte lak zet het kwaliteitsvolle meubel uitstekend in de verf. Ontdek hier ons aanbod in de Ramund-collectie! 

Meer informatie
Samenstelling 2 deuren
Afwerking Lak
SKU-Emob ST3023010050000F
Merk Steens
Stijl Klassiek
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 53.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top