Kledingkast Tarik 129cm landelijk met 3 deuren - wit

3-deurskledingkast Tarik in landelijke stijl, met 4 legplanken en kledingroede. Gemaakt van wit gelakte MDF.

€ 479,00

3 tot 4 weken

Lengte 50 cm
Breedte / Diepte 129 cm
Hoogte 195 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor een slaapkamer met rustgevende inrichting dankzij de meubelen van de Tarik-collectie. Met deze witte meubelen met landelijk design creëer je de ideale setting om elke dag in alle rust af te sluiten. 


Deze 3-deurskast is uitgerust met een kledingroede met daarboven een brede legplank met daarnaast 3 kleinere legplanken. De kast biedt zo voldoende plaats voor al jouw kleding. Je kan binnenin bv. nog enkele mandjes plaatsen waarin je sokken, ondergoed of accessoires kan bewaren.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 3 deuren
SKU-Emob ST3741020050510F
Merk Steens
Stijl Landelijk
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 104.3
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top