Kledingkast Tarik 49cm met spiegeldeur en lade - wit

1-deurskledingkast Tarik in landelijke stijl, met spiegeldeur, legplank, kledingroede en lade. Gemaakt van wit gelakte MDF.

€ 329,00

3 tot 4 weken

Lengte 50 cm
Breedte / Diepte 49 cm
Hoogte 195 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Ga voor een slaapkamer met rustgevende inrichting dankzij de meubelen van de Tarik-collectie. Met deze witte meubelen met landelijk design creëer je de ideale setting om elke dag in alle rust af te sluiten. 


Deze smalle kledingkast is uitgerust met een kledingroede, een legplank en een lade. Met haar breedte van slechts 49 cm biedt ze zelfs voor de kleinste slaapkamer een praktische opbergmogelijkheid. Over de volledige lengte van de deur is bovendien een spiegel aangebracht waarin je een blik kan werpen op jouw volledige outfit.

Meer informatie
Type deur Draaideur, Spiegeldeur
Samenstelling 1 deur, 1 lade
SKU-Emob ST3741170050000F
Merk Steens
Stijl Landelijk
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 52.3
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top