Kledingkast Wanda 230 cm 5 deuren & spiegel - wit kastanjehout

€ 1.309,00

3 - 4 weken

Kledingkast Wanda met 5 deuren en spiegel, gemaakt van spaanplaat met decor van wit kastanjehout.

Lengte 60 cm
Breedte / Diepte 230 cm
Hoogte 228 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen uit de Wanda collectie ontwaak je in de gezellige, landelijke slaapkamer waar je altijd al van droomde. De meubelen van het Franse merk Gami zijn vervaardigd uit spaanplaat met een imitatieprint van wit kastanjehout. De handgrepen zijn uit zamak met een afwerking van verouderd metaal.

Deze kledingkast met 5 deuren en een spiegel biedt enorm veel opbergvolume voor je kledij. De kast is aan de binnenkant uitgerust met 2 kledingroedes, 2 grote legplanken en 4 kleine legplanken.

Meer informatie
Opties Met spiegel
Samenstelling 5 deuren
Type deur Draaideur
SKU-Emob GTH1Z189
Merk Gami
Stijl Landelijk
Kleur Beige
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 191
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top