Kledingkastje Mara met houten pootjes - wit

€ 635,00

3 - 4 weken

Wit kledingkastje Mara met 3 deuren, 1 kledingroede, 2 legplankjes en pootjes in massief hout. 
Lengte 110 cm
Breedte / Diepte 54 cm
Hoogte 125 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Mara-collectie richt je jouw slaapkamer bijzonder stijlvol in. De meubelen hebben een modern en minimalistisch design, waardoor je ze gemakkelijk kan combineren met je andere favoriete meubelen.

Dit witte kledingkastje is gemaakt van MDF en beschikt over pootjes in massief hout. De kast is uitgerust met 3 deuren, 1 kledingroede en 2 legplankjes. Dankzij haar beperkte afmetingen kan je kledingkast Mara in elke slaapkamer integreren. Ideaal voor kleine kamers of als aanvulling op jouw dressing! 

Meer informatie
Afwerking Lak
Samenstelling 3 deuren
Type deur Draaideur
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.762857
Kleur Wit
Stijl Modern
Materiaal Massief hout, MDF
Totaal Gewicht kg 67.4284
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top