Kledingkastje Mara met metalen pootjes - eik

€ 725,00

3 - 4 weken

Kledingkastje Mara met 3 deuren, 1 kledingroede, 2 legplankjes en metalen pootjes. Afwerking in eikfineer.
Lengte 110 cm
Breedte / Diepte 54 cm
Hoogte 125 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Mara-collectie richt je jouw slaapkamer bijzonder stijlvol in. De meubelen hebben een modern en minimalistisch design, waardoor je ze gemakkelijk kan combineren met je andere favoriete meubelen.

Dit kledingkastje is gemaakt van MDF, is afgewerkt met een laagje eikfineer en beschikt over metalen pootjes. De kast is uitgerust met 3 deuren, 1 kledingroede en 2 legplankjes. Dankzij haar beperkte afmetingen kan je kledingkast Mara in elke slaapkamer integreren. Ideaal voor kleine kamers of als aanvulling op jouw dressing! 

Meer informatie
Hout/look Eik
Afwerking Fineer
Samenstelling 3 deuren
Type deur Draaideur
Merk TemaHome
SKU-Emob TH9500.762871
Kleur Bruin
Stijl Modern
Materiaal MDF, Metaal
Totaal Gewicht kg 78.6834
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top