Kolomkast Castle 45cm met 4 open vakken & 2 lades - eik/zwart

€ 285,00

3 - 4 weken

Open kast Castle met 4 opven vakken en 2 lades. Te combineren met de andere garderobe-elementen van de Castle-collectie. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor.

Productinformatie

Met de meubelen van de Castle-collectie creëer je een slaapkamer met royale allures. De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helder Krönberg-eik en met afwerking in zwart melamine.

Deze open kast kan je perfect combineren met de andere garderobe-elementen van de Castle-collectie om zo tot de ideale kledingkast te komen. De kast is daarnaast ook uitgerust met 2 lades. De pootjes zijn gemaakt van zwart gelakt staal.

Leuk weetje: kast Castle is volledig geproduceerd in Frankrijk.

Meer informatie
Samenstelling 2 lades
Type deur Geen
SKU-Emob GTH0P620
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 50.1
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top