Kolomkast Castle 80cm met roede en 2 legplanken - eik/zwart

€ 255,00

3 - 4 weken

Open kast Castle met 1 kledingroede en 2 legplanken. Te combineren met de andere garderobe-elementen van de Castle-collectie. Gemaakt van spaanplaat met eikdecor.
Lengte 58 cm
Breedte / Diepte 80 cm
Hoogte 200 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Castle-collectie creëer je een slaapkamer met royale allures. De meubelen van deze collectie zijn gemaakt van spaanplaat met een imitatieprint van helder Krönberg-eik en met afwerking in zwart melamine.

Deze open kast kan je perfect combineren met de andere garderobe-elementen van de Castle-collectie om zo tot de ideale kledingkast te komen, maar je kan ze ook individueel gebruiken in de hal, bijvoorbeeld, om je jassen op te hangen. De kast is uitgerust met een kledingroede en 2 legplanken. Doordat de kast open is, kan je snel en gemakkelijk bij je dagdagelijkse spullen. De pootjes zijn gemaakt van zwart gelakt staal.

Leuk weetje: kast Castle is volledig geproduceerd in Frankrijk.

Meer informatie
Type deur Geen
SKU-Emob GTH0P640
Merk Gami
Stijl Industrieel
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 49.9
Merkeninformatie

Over Gami

Het Franse merk Gami werd in 1960 opgericht door Patrice Gautier en zijn vrouw Annick en is sindsdien één van de Europese marktleiders in de meubelbranche. Het merk werd over de jaren heen vooral bekend door zijn kwaliteit en creativiteit. Gami heeft namelijk al sinds het begin zijn eigen designstudio en –team die er elke dag opnieuw voor zorgen dat jij kan thuiskomen in een interieur dat aan al jouw wensen voldoet, zowel qua smaak, stijl als budget. Neem een kijkje naar onze selectie en laat je omverblazen door al dat moois!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top