Kolomkast Variety met wasmand - wit/taupe

€ 179,00

Binnenkort leverbaar

Kolomkast Variety met 3 deuren, 1 spiegel, 1 lade, 5 legplankjes en een wasmand. Gemaakt van spaanplaat.

Productinformatie

Kolomkast Variety is de perfecte opbergoplossing in elke badkamer. Deze multifunctionele kast biedt je niet alleen plaats om handdoeken, douchegerief en verzorgingsproducten op te bergen. Onderaan beschik je ook over een wasmand, die netjes verborgen zit achter een deur.

Kolomkast Variety beschikt in totaal over 3 deuren met verschillende afmetingen, waarvan 1 met spiegel, 5 legplankjes, 1 lade en een wasmand. De lade en deuren zijn afgewerkt in taupe.

Meer informatie
Type deur Draaideur, Opklapdeur
Merk TemaHome
SKU-Emob SY6083A2191A17
Kleur Taupe
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 40.22
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top