Kolomkast Dotan met 2 deuren & 1 lade - eik

Kolomkast Dotan (L30 x H179cm) met 2 deuren & 1 lade voor de badkamer, gemaakt uit spaanplaat in een decor van lichte Jackson eik. 

€ 129,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Deze rijzige badkamerkast uit de Dotan-collectie geeft een industriële touch aan je moderne badkamerinterieur. De kast is vervaardigd uit spaanplaat in een decor van Jackson eik. Het meubel koppelt esthetiek met functionaliteit, aangezien het is uitgerust met twee draaideuren en een compacte lade, die voorzien zijn van zwarte handgrepen. Er zijn drie legplanken voorzien binnenin het meubel. Met de meubels van de Dotan-collectie heb je in een handomdraai een stijlvolle badkamer! Ontdek ook de andere meubelen op onze website .

Meer informatie
Type deur Draaideur
Hout/look Eik
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
Merk Parisot
SKU-Emob PA726613
Kleur Bruin
Stijl Industrieel, Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 24
Reviews
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top