Kolomkast Kube - eik/zwart

Kolomkast Kube met afwerking in eikdecor en zwarte eyecatcher. 

€ 189,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 50 cm
Breedte / Diepte 28 cm
Hoogte 182 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Kolomkast Kube biedt je talrijke opbergmogelijkheden. Deze kast is zowel boven- als onderaan uitgerust met een open gedeelte met 2 legplankjes en een deur met 1 legplankje. De zwarte kubusvormige opbergruimte in het midden (met legplank) is de eyecatcher van deze kast. Naast de kubus vind je nog een smal deurtje. Ideaal om bv. deo, douchegel of shampoo op te bergen.

Deze kast is gemaakt van spaanplaat met afwerking in eikdecor.

Meer informatie
Merk TemaHome
SKU-Emob SY6490A0734A01
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 38
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Als ik 2 van deze kasten koop zijn kan ik de zwarte vlakken tegen elkaar aan zetten(in spiegelbeeld?)

Deze kast kan helaas niet in spiegelbeeld gemonteerd worden. Dus is het niet mogelijk om de 2 zwarte delen tegen elkaar te plaatsen.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top