Kolomkast Syane 60 cm

€ 159,00

2 tot 4 weken

Kolomkast Syane 60 cm uit gemelamineerde spaanplaat, wit met glanzende voorkant. Heeft 4 deurtjes, 2 legplanken binnenin, lade en open opbergruimte met legplankje.

Productinformatie

Deze witte kolomkast heeft net als alle andere meubelen van de collectie Syane een glanzende voorkant, handvaten die afgewerkt zijn met glanzend chroom en metalen pootjes. Het design van deze badkamermeubels is heel modern en elegant.

De kolomkast is vervaardigd uit gemelamineerde spaanplaat en is uitgerust met 4 deurtjes, 2 legplanken en een lade. Hij beschikt in het midden bovendien over een open opbergruimte met legplankje, superleuk om je favoriete decoratie op uit te stallen!

De kast is zeer praktisch, want hij biedt je heel wat opbergruimte terwijl hij zelf weinig plaats inneemt.

Afmetingen: 32 x 60 x 184 cm.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 4 deuren
Merk Parisot
SKU-Emob PA605904
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 37
Merkeninformatie

Over Parisot

Parisot is een toonaangevende fabrikant van zelfbouwmeubelen sinds 1936. Dankzij de meer dan 80 jaar ervaring van de firma, kun je telkens rekenen op de beste kwaliteit voor jouw meubelen. De meubelen van het merk zijn vervaardigd uit hoogwaardige spaanplaat en zijn 100% Frans. Parisot staat voor functionele meubelen die beantwoorden aan de noden van de hedendaagse consument. Met de meubelen van Parisot creëer je zonder twijfel een gezellige sfeer in huis!
Productvragen
Is de hoogte van dit meubel inclusief de hoogte van de pootjes?

De hoogte ... tjes.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top