Kolomkast Tucker - wit

Witte kolomkast Tucker met zwarte pootjes en handgrepen. Uitgerust met een lade, 2 open vakken en 2 opbergvakken met deur en verstelbare legplank.
€ 239,00

3 tot 4 weken

Lengte 35 cm
Breedte / Diepte 39 cm
Hoogte 190 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Met de meubelen van de Tucker-serie creëer je de badkamer van je dromen. De witte meubelen zijn afgewerkt met zwarte metalen poten en originele zwarte handgrepen, die de moderne look van de meubelen versterken.

Deze praktische kolomkast biedt je heel wat extra opbergruimte in de badkamer. De kast is uitgerust met 2 opbergvakken met deur en verstelbare legplank, een lade en 2 open vakjes. Ze is gemaakt van MDF en is afgewerkt met een laagje melamine. Combineer met de andere meubelen van de Tucker-serie voor een smaakvol geheel.

Leuk weetje: alle meubelen van het merk Germania zijn gemaakt in Duitsland.

Meer informatie
Type deur Draaideur
Samenstelling 1 lade, 2 deuren
SKU-Emob GM8246-84
Merk Germania
Stijl Modern
Materiaal MDF
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 31.5
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top