Kolomkast Variety - wit/taupe

€ 295,00

Binnenkort leverbaar

Badkamerkast Variety met in totaal 9 legplanken, 5 laden, 4 deuren en 1 spiegel. Gemaakt van spaanplaat. Laden en deuren in taupe.

Productinformatie

Badkamerkast Variety is gemaakt van spaanplaat. Haar ruime opbergmogelijkheden bieden voldoende plaats voor jouw handdoeken, verzorgingsproducten, haardroger en meer. Deze kast bestaat uit een lange smalle deur links met spiegel en daarachter 4 legplankjes, 2 deuren bovenaan met daarachter een legplank, een open gedeelte, 5 laden en een smalle deur onderaan met daarachter opnieuw een legplank. Alle laden en deuren kregen een taupe afwerking.

Het Variety-assortiment bevat ook een wastafelkast en een lage badkamerkast. Combineer naar wens en maak van je badkamer een harmonieus geheel!

Meer informatie
Opties Met spiegel
Type deur Draaideur
Merk TemaHome
SKU-Emob SY6054X2191A17
Kleur Taupe
Stijl Modern
Materiaal Spaanplaat
Totaal Gewicht kg 73
Reviews
Merkeninformatie

Over TemaHome

Het Portugese merk TemaHome heeft meer dan 30 jaar ervaring in de meubelindustrie. In 1981 werd het opgericht als “Norema Portuguesa”, een fusie van het Noorse Norema en het Portugese Godinho. Het doel was de geavanceerde technologie van Noorwegen te combineren met de Portugese efficiëntie en meubels tegen redelijke kosten te produceren. Na verschillende eigenaars en benamingen te hebben, werd het in 2008 het huidige TemaHome. Tegenwoordig produceert TemaHome een collectie eigentijdse meubels en decoratieve accenten waarbij de combinatie van een origineel en praktisch design centraal staat.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top