Kruk - geitenhuid / teak

Ronde schapenvacht, Wollengte 35mm, Superzacht en reukvrij, Ideaal voor in een stoel of als decoratie op tafel, Verkrijgbaar in meerdere kleuren, ø40x3,5 cm
€ 99,00

1 tot 2 weken

Productinformatie

Haal de natuur in huis met deze bijzondere kruk van teakhout en geitenhuid van HSM Collection. Het houten onderstel heeft een prachtige onbewerkte uitstraling, en bestaat uit dikke, houten takken. Het bovendeel is bekleed met zachte geitenhuid, en samen vormt dit een perfecte combinatie. Geef jouw huis ook eens een landelijke touch met deze kruk! Omdat geitenhuid een natuurproduct betreft, kunnen er afwijkingen voorkomen vergeleken met getoonde foto in kleur en motief. Mogelijke kleuren zijn: wit, bruin, grijs, zwart of een combinatie hiervan.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSHSMSS
Materiaal Massief hout, Natuurlijk
Totaal Gewicht kg 7
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top