Kruk Root - blank - teak wortelhout

Van teakhout vervaardigd, Stoere look door het behoud van natuurlijke vorm, Stoere, robuuste uitstraling door zichtbare nerven, Iedere kruk is volledig uniek, Past perfect in een landelijk interieur, 40x40x41 cm
€ 75,00

Tijdelijk uitgeput

Productinformatie

Hoewel deze kruk een erg stoere uitstraling heeft door de natuurlijke houtvormen, past hij vrijwel in elk interieur. In een moderne woonkamer is deze kruk het accessoire dat het geheel wat speelser maakt en in een meer ouderwetse inrichting fleurt deze kruk de boel helemaal op! Daarnaast is de kruk gemakkelijk in het gebruik. Even snel verplaatsen omdat hij in de weg staat, of juist aanschuiven voor wat extra zitruimte? Het is allemaal geen probleem met deze kruk van HSM Collection.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HSSTRT
Materiaal Massief hout
Kleur Bruin
Totaal Gewicht kg 9
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top