Ladeblok Hercules 4 lades - wit/eik

Ladeblok Hercules in kleurencombinatie wit met accenten in eikdecor, uitgerust met 4 lades (waarvan eentje sluitbaar), metalen handgrepen en wieltjes. 

€ 259,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

De Hercules-kantoorcollectie interpreteert de Scandinavische stijl op een moderne manier. De voornamelijk witte kast is samengesteld uit vier lades, waarvan eentje kleiner dan de rest. Eén van de drie grote lades is dan weer sluitbaar, zodat je vertrouwelijke documenten of waardevolle spullen veilig kan wegbergen. Het meubel is uitgerust met vier zwenkwieltjes. Twee daarvan kan je eenvoudig vergrendelen. De oppervlaktes van het meubel zijn stevig en robuust door de ABS-randen en de coating in melaminehars. Ontdek ook de andere opbergmogelijkheden van de Hercules-collectie bij Emob. 

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Samenstelling 4 lades
Hout/look Eik
Opties Met lades
Afwerking Melamine
SKU-Emob GM4174-513
Merk Germania
Stijl Modern, Scandinavisch
Materiaal Melamine
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 22.1
Reviews
Merkeninformatie

Over Germania

De fabrikant die ooit begon met enkel schoenenkasten, biedt anno 2021 zowat het hele spectrum aan meubels aan. De rode draad doorheen de collectie van Germania is dat ze tegelijkertijd gaan voor flexibel en efficiënt gebruik van ruimte zonder daarbij aan kwaliteit en stijl in te boeten. Bekijk het aanbod en je zult begrijpen wat hiermee wordt bedoeld. Elk van de unieke en stijlvolle meubels is prijs-kwaliteit een absolute aanrader. Zowel in moderne, eerder landelijke als Scandinavische stijl biedt Emob van het merk Germania heel wat moois aan. 
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top