Ladekast Felizes

€ 639,00

2 tot 4 weken

Vintage ladekast Felizes van gerecycleerd mangohout, bestaat uit 16 laden.

Productinformatie

Ladekast Felizes helpt je de vintage sfeer te introduceren in jouw interieur. Deze kast bestaat uit 16 laden van dezelfde grootte en biedt dus plaats genoeg om allerhande spullen netjes op te bergen. Ze is gemaakt van gerecycleerd mangohout.

Leuk detail: ladekast Felizes behoort tot de Unique-collectie van het merk Interlink en is, zoals de naam al doet vermoeden, uniek. Je kan er dus zeker van zijn dat je nooit een exacte kopie van jouw meubelstuk tegenkomt in ander interieur.

Meer informatie
Type deur Geen
SKU-Emob IL85400120
Merk Interlink
Stijl Klassiek
Materiaal Massief hout
Kleur Multicolor
Totaal Gewicht kg 91.4
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Wat is de afmeting van de laden?

De buitenafmeting van de laden zijn: L 33 x D 38 x H 14,75 cm. De binnenafmetingen zijn L 28,8 x D 30 x H 13 cm.

Heb je gevonden wat je zocht?
To Top