Ladekast Gustaf 3 lades - mintgroen

Ladekast Gustaf met 3 lades, gemaakt uit mintgroen gelakte MDF. 

€ 189,00

3 tot 4 weken

Productinformatie

Cool mint – enkel voor de cool kids. De opvallende Gustaf-collectie van de Deense fabrikant Steens is voor hen die een Scandinavische stijl naar een hoger niveau willen tillen. De mintgroene kleur van de meubels geeft een eigentijds accent aan je kinderkamer. De klassieke houten pootjes in combinatie met de groen gelakte MDF zorgen voor de ideale match tussen verschillende stijlen. De drie ingebouwde lades verschaffen je exact de ruimte die je nodig hebt. In dit compacte meubel kan je tal van verschillende soorten spullen eenvoudig kwijt.

Vind hier alle meubels van de Gustaf-collectie om je kinderkamer tot een fantastisch geheel te maken. Ook in het wit zijn alle meubels van deze collectie beschikbaar. 

Meer informatie
Samenstelling 3 lades
Afwerking Lak
SKU-Emob ST3600110062000F
Merk Steens
Stijl Modern, Scandinavisch
Materiaal MDF
Kleur Groen
Totaal Gewicht kg 32.7034
Reviews
Merkeninformatie

Over Steens

Steens is een Deense meubelfabrikant die garant staat voor een Scandinavische en landelijke stijl. De meubels worden stuk voor stuk gemaakt uit hoogwaardige materialen, zoals massief hout of MDF. Het kwaliteitsvolle hout wordt door de fabrikant op een uiterst zorgvuldige manier behandeld en tot prachtige meubels verwerkt. Het merk biedt bovendien van een aantal reeksen volledige collecties aan zodat je in enkele klikken een complete kinderkamer, slaapkamer of woonkamer kan inrichten met mooi bij elkaar passende meubels.
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top