Ladekast Provence laag

Witte ladekast met 4 kleine, 3 middelgrote en 2 grote laden, gemaakt van massief dennenhout.

€ 299,00

2 - 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Lengte 100 cm
Breedte / Diepte 39 cm
Hoogte 80 cm
Montagehandleiding Download

Productinformatie

Introduceer de zuiderse sfeer in je interieur met de Provence-collectie van het merk Interlink! De meubelen van deze collectie worden gekenmerkt door hun sobere, witte design met ijzeren ringetjes die als handvaten dienen. Ze zijn bovendien gemaakt van massief dennenhout.

Ladekast Provence mag uiteraard niet ontbreken in je woonkamer. Deze kast bestaat uit 4 kleine, 3 middelgrote en 2 grote laden. Ideaal dus om al jouw spullen op te bergen en zo jouw woonkamer netjes en overzichtelijk te houden!

Meer informatie
Type deur Zonder deuren
Samenstelling 9 lades
SKU-Emob IL20901520
Merk Interlink
Stijl Landelijk
Materiaal Massief hout
Kleur Wit
Totaal Gewicht kg 32
Reviews
Merkeninformatie

Over Interlink

Het merk Inter Link werd in juli 1960 opgericht door Wolfgang Link en zijn vrouw Helga in het Duitse Straubenhardt. In 1994 verhuisde het bedrijf zijn hoofdkantoor naar het Franse Seltz (Elzas), vanwaar het nu nog steeds al zijn activiteiten aanstuurt. Inter Link is gespecialiseerd in zelfbouwmeubelen die naast praktisch en duurzaam ook erg betaalbaar zijn. In onze shop vind je maar liefst ruim 500 producten van Inter Link in landelijke, moderne en industriële stijl. Zo vindt iedereen hier ongetwijfeld zijn gading!
Productvragen
Is de achterkant van deze kast ook wit van kleur of is de achterkant een bruine ongeschilderde plaat?

De achterkant is een bruine vezelplaat.

Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top