Lounge schommelstoel - wit/grijs

€ 369,00

2 - 3 weken

Lounge schommelstoel met dikke kussens, ideaal voor de kinderkamer of woonkamer.

Productinformatie

In de ideale baby- of kinderkamer mag een schommelstoel niet ontbreken! Een schommelstoel is ideaal om je kindje in slaap te wiegen, te voeden of gewoon om samen met je kleine spruit te ontspannen. Uiteraard wil je dit in alle comfort doen, en dan komt deze lounge schommelstoel wel van pas! Hij ziet er dankzij zijn stijlvolle en strakke design heel mooi uit en biedt je bovendien heel wat zitcomfort dankzij de dikke kussens.


De lounge schommelstoel staat bovendien niet alleen prachtig in de baby- of kinderkamer, maar is ongetwijfeld ook een echte eyecatcher in de woonkamer.


De zitting is gemaakt vanpolypropyleen, het frame is gemaakt van staal en beukenhout. Zithoogte: 35 cm.

Meer informatie
Belastbaar gewicht 100kg
Zithoogte 35
SKU-Emob CWCHRLCH
Merk Childhome
Stijl Modern
Kleur Grijs
Materiaal Massief hout, Polypropyleen, Staal
Totaal Gewicht kg 15
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top