Loungeset Modena - naturel wicker

Aanbiedingsprijs € 350,00 Normale prijs € 785,00

1 tot 6 dagen

Minder dan 3 op voorraad
Hoge loungeset Modena uit natuurkleurig wicker met grijze kussens bestaande uit een 2-zit, twee 1-zits en een koffietafeltje met glazen tafelblad.

Productinformatie

Geniet nog meer van je tuin met de loungeset Modena uit natuurkleurig wicker. Deze loungeset voor 4 personen bestaat uit één 2-zit, twee 1-zits en een koffietafeltje. De set heeft koppelstukken om de delen aan elkaar te verbinden. Geschikt voor elke tuin of voor elk terras door zijn compacte afmetingen. Wat is leuker dan 's zondags zalig te niksen in een loungeset als deze?

Bestel nu deze exclusieve loungeset aan een voordeelprijs. Deze wicker tuinmeubelen worden speciaal voor Emob vervaardigd. 

 

Afmetingen

  • 2-zit: 132 x 83 x 78 cm
  • 1-zit: 75 x 83 x 78 cm
  • koffietafeltje: 110 x 55 x 42 cm

 

Materiaal

De wicker waaruit de tuinset bestaat, is een kunststof vezel speciaal ontworpen voor tuinmeubilair. De wickerdraad van deze loungeset heeft een diameter van 5 mm. Tuinmeubelen in wicker zijn makkelijk te onderhouden en zijn zeer weersbestendig. De meubelen zien er daardoor na jaren nog steeds als nieuw uit.

Bij deze loungeset worden standaard grijze polyester kussens geleverd met een minimale dikte van 10 cm. Door het bovenblad uit glas heeft het koffietafeltje een moderne en frisse look.

 

Garantie

Standaard geven wij bij Emob steeds een garantie van 2 jaar.

 

Meer informatie
Weight 120
SKU-Emob EMOUXFYS016
Merk Emob
Materiaal Wicker
Stijl Modern
Kleur Bruin
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
Alternatieven
To Top