Maestro traphekje - naturel hout

Maestro traphekje gemaakt uit hout. Beschikt over safe-lock-sluitingssysteem en kan langs beide richtingen geopend worden.

€ 79,95

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

Dankzij dit Maestro traphekje hoef je niet langer schrik te hebben wanneer je kindje te dicht bij de trap komt.

Je kan het hekje zowel gebruiken als deur- of traphekje, en dit boven of onderaan de trap. Het is gemaakt uit hout en heeft een natuurlijke kleur.
Bovendien kan je de breedte van het traphekje gemakkelijk aanpassen van 73,5 cm tot 104 cm.

Het traphekje Maestro kan snel aan de muur bevestigd worden door midden van schroeven en het beschikt over een safe-lock-sluitingssysteem.
Hierdoor is het enkel mogelijk om het hekje te openen door te duwen op de twee knoppen en het handvat op te tillen. Zo kan je het traphekje langs beide richtingen openen.

LET OP: Dit hekje is geschikt voor kinderen tot 2 jaar. Lees aandachtig de instructies tijdens het moteren van het hekje om een onjuiste montage te voorkomen.

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWVHMAE
Stijl Modern
Kleur Bruin
Materiaal Massief hout
Totaal Gewicht kg 4.3
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top