Mand voor buffetkast HK157 - koboo grijs

€ 35,00

Binnenkort leverbaar

Landelijke uitstraling, Met de hand gevlochten van rotan, Speciaal gemaakt voor de HK157RW buffetkast, Biedt veel opbergruimte, Voor een natuurlijke look in huis, 60x37x23 cm

Productinformatie

Creëer met deze opbergmand in een handomdraai een strak en net interieur. Zet de mand in één van de stijlvolle dressoirs van HSM Collection voor een opgeruimde, schone look en maak korte metten met los slingerende kranten, tijdschriften of andere prullaria. Met deze mand van kwalitatief hoogwaardig koboo riet geef je direct een duurzame, warme touch aan je woning. Voor nog meer opbergruimte combineer je deze mand met een of meer van de andere prachtige manden van HSM Collection.
Meer informatie
Merk HSM
SKU-Emob HS730447
Materiaal Rotan
Kleur Grijs
Totaal Gewicht kg 1
Reviews
Merkeninformatie

Over HSM

Henk Schram Meubelen heeft slechts één doel: van ieder huis een thuis maken. Dat doen ze met kwaliteitsmeubelen en decoratie met industriële en eigentijdse invloeden. De meubelen zijn gemaakt van exotische houtsoorten in combinatie met metaal van hoge kwaliteit. Ontdek het assortiment van HSM en vind het ontbrekende puzzelstukje in je interieur!
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top