Matras Pocket 90x200cm

€ 185,00

3 - 4 weken

Matras Pocket met pocketveren, hoogte 19 cm. Bestaat uit 5 lagen en stretch tijk, afmetingen 90x200 cm.

Productinformatie

Een goede matras is essentieel om je batterijen op te laden en er de volgende dag volledig uitgerust weer tegenaan te gaan. Onze Pocket matras van 90x200 cm bestaat uit maar liefst 5 lagen en laat je elke nacht opnieuw genieten van een deugddoende nachtrust. 

Samenstelling

De kern van deze matras zijn de pocketveren die elk apart verpakt zijn in textielzakjes. De veren zijn uiterst soepel, goed buigbaar en hebben een hoog draagvermogen. De pocketveren zijn bovendien omhuld met een extra schuimlaag voor extra comfort. Bovenop die schuimlaag vind je nog eens een comfort schuimlaag, zowel boven- als onderaan. Deze unieke combinatie biedt elk type slaper een uitstekende ondersteuning en optimale drukverdeling, of je nu het liefst op je buik, rug of zij slaapt. De laatste laag, ten slotte, een is fiberlaag die ook aan beide kanten werd aangebracht. De Pocket matras is omhuld met stretch tijk. Doordat deze matras langs beide zijden dezelfde samenstelling heeft, kan je ze zonder problemen omkeren. Beide zijden zijn met andere woorden beslaapbaar.

Samengevat bestaat de Pocket matras uit:

 1. Stretch tijk
 2. Fiberlaag (200 gram)
 3. Schuimlaag (20 kg/m³)
 4. Pocketveren (240 veren/m²) omhuld met schuim (30 kg/m³)
 5. Schuimlaag (20 kg/m³)
 6. Fiberlaag

Afwerking

De tijk is volledig doorstikt en is afgewerkt met een dambordpatroon. De grijze boord is afgewerkt met witte, verticale stiknaden.

Specificaties

 • Hoogte: 19 cm
 • Kern: pocketveren
 • 5 lagen
 • Stretch tijk
 • Stevigheid: medium
 • Keurmerk Ökotex Standard 100
 • Beschikbaar in verschillende afmetingen
Meer informatie
SKU-Emob EMMACFPOCK0920
Merk Emob
Kleur Wit, Grijs
Stijl Modern
Materiaal PU Schuim
Totaal Gewicht kg 7
Merkeninformatie

Over Emob

Bij Emob vinden we dat iedereen het recht heeft om zijn woning stijlvol in te richten. Wie op zoek is naar een nieuw interieur, komt vaak uit bij grote ketens waar de nadruk ligt op massaproductie, of bij kleinere winkels waar unieke maar dure meubelen vaak een hele hap uit je budget nemen. Bij Emob verenigen we het beste van deze 2 werelden onder ons eigen merk. Hier vind je unieke meubelen die nergens anders verkrijgbaar zijn en toch een voordeliger prijskaartje hebben dan gelijkaardige producten elders.
Productvragen
Geen vragen
Heb je gevonden wat je zocht?
To Top