Matrasverhoger Heavenly voor babybed 60x120

Matrasverhoger Heavenly voor babybed van 60x120 cm, heeft een positief effect op de spijsvertering, ademhaling en reflux van je baby.

€ 29,95

1 - 2 dagen

Minder dan 3 op voorraad

Productinformatie

De Heavenly matrasverhoger heeft een hoek van 15° waardoor je baby in een verhoogde positie slaapt, wat een positief effect heeft op de spijsvertering, ademhaling en eventuele reflux van je baby.

Opgelet: pas de matrasverhoger steeds aan de breedte van het bed aan om knelling en eventuele verstikking te voorkomen.

Deze Heavenly matrasverhoger kan gebruikt worden in een babybed van 60 x 120 cm en is gemaakt van ultrafijn geweven materiaal, waardoor de hoes een betere luchtcirculatie biedt dan de Basic matrasverhoger. De afneembare hoes mag gewassen worden in de machine op 60°C.

Meer informatie
Merk Childhome
SKU-Emob CWREFL60H
Stijl Modern
Kleur Wit
Materiaal Polyester
Totaal Gewicht kg 0.4
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top