Meegroeibed Retro Rio

Wit meegroeibed Retro Rio 70x140 cm met schuine pootjes en gecapitonneerd voeteneinde. Lattenbodem in hoogte verstelbaar. Inclusief zijlatten.

€ 599,00

Niet op voorraad

Productinformatie

Dit witte babybed met retrotoets geeft een stoer karakter aan de kinderkamer. Het bed is gemaakt van MDF en werd afgewerkt met schuine, massief houten pootjes. Het gecapitonneerde voeteneinde maakt het geheel nog unieker. Je kan dit bed in eerste instantie gebruiken als gewoon babybed. Wanneer je kindje wat groter is, kan je de spijlen zijden verwijderen en vervangen door de meegeleverde zijlatten. Zo kan je het bed gebruiken als gewoon peuterbed van 70 x 140 cm.

De lattenbodem is meegeleverd en is verstelbaar in 3 verschillende hoogtes wanneer je dit bed gebruikt als babybed. De matras (70x140 cm) is niet inbegrepen maar kan je wel apart op onze site bestellen.

Meer informatie
Matrasbodem inbegrepen Ja
Belastbaar gewicht 30kg
Geschikt voor matras 70 x 140cm
SKU-Emob CWB140RRW
Merk Childhome
Kleur Wit
Materiaal MDF
Stijl Retro
Totaal Gewicht kg 51.2
Reviews
Merkeninformatie

Over Childhome

Childhome staat synoniem voor baby- en kinderartikelen van de hoogste kwaliteit. De collectie van Childhome omvat zowel klassieke als trendy meubelen en accessoires. Tijdens de productie wordt veel aandacht besteed aan milieuvriendelijke materialen. Zo wordt enkel hout van herbebossing gebruikt en worden alle schadelijke stoffen en chemicaliën geweerd uit het productieproces. Bovendien voldoen alle producten aan de strenge Europese kwaliteitsnormen. Want alleen het beste is goed genoeg voor jouw kleine schat!
Productvragen
Geen vragen
Heb je niet gevonden wat je zocht?
To Top